sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Anne testaa pussiviinejä: Earth Balance Emiliana Organic Vineyards

Hyvää sunnuntai- eli pyhäpäivän iltaa kaikille!

Tai siis pelkkää sunnuntai-iltaa, jos mikään nyt enää on pyhää ainakaan näin kaupanalan työntekijän näkökulmasta😁

Täysipäiväisenä opiskelijana ja ilta-ja viikonloppuvuoroja tekevänä tunnollisena ja ahkerana puurtajana oleminen on joskus rankkaa. Koko ajan vain kiire, eikä vapaa-aikaa tunnu riittävän. Välillä arjen aherruksien keskellä tarvitsee edes sen pienenpienen rentoutumishetken. Ja se keino, millä Anne karistaa arjen pölyt ja stressin edes hetkeksi pois on lasillinen tai kaksi hyvää punaviiniä. Mikäs sen ihanampaa kuin tulla töistä kotiin viikonloppuiltana raskaan työ- ja kouluviikon jälkeen, laittaa villasukat ja lökäpöksyt jalkaan ja nauttia lasillinen. Aaa että!

Kiireisen työssäkäyvän opiskelijan oiva valinta on tietenkin pänikkä tai pussiviini. Pussiviini on ekologinen ja ekonominen vaihtoehto: maksaa vähemmän kuin tonkka ja ei tartte juoda hanapakkauksen ansiosta kuin lasillinen silloin tällöin ( ellei kova jano yllätä ).

Tänä viikonloppuna Annen mukaan Alkosta tarttui Earth Balance Chileläinen punaviini Emilianan organic vineyards tilalta. Merlot - Cabernet Sauvignon - Syrah: nam! Mahtava juustojen kanssa, Anne suosittelee Castellon creamy whitea, mutta toimii myös vaikka pakastepizzan kera tai ihan vaan seurusteluviininä. Pussiviinistä tulee auttamatta kesäinen puistopiknik mieleen ja kevään puolella tässä jo mennään.

Kevättä ja valoa kohti siis, pian se kesäkin saapuu ja Annen uudet kujeet!

-PP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti