keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Arkiston kätköistä, Osa 2

10/2016.
Anne ja Ellu suuntaavat viinimessuille jellyshottien voimin!
Voi näitä aikoja, joko se kaksi vuotta on tästäkin vierähtänyt.

Se olisi viinimessujen aika jälleen tulevana viikonloppuna, tämä juttu tuo hyviä muistoja mieleen!:

Heipparallaa vaan kaikki!

Tänään Anne ja Ellu suuntaa viini ja ruokamessuille. Emme tietenkään ajatellut ihan kuivin suin sinne lähteä ja nyt olikin oiva ajankohta testata jellyshotteja! Pidämme kuukauden päästä yhteissynttärit ja sinne haluamme jellukakun - viinalla höystettynä x) eli pitäähän tätä testata kun aiempaa kokemusta ei ole.

Ostimme kaupasta gelatiinijauhetta ja Alkosta vadelmalikööriä. Tutkimme lukuisista nettilähteistä reseptejä mutta päädyimme lopulta kulkemaan oman pään mukaan. Ja hyvin onnistui! Seurasimme gelatiinijauheen ohjeita, pistimme labran pystyyn ja teimme suhdelaskuja. Ja voil´a!

Otimme saannoksemme pois kylmästä jähmettyneinä ja ulkonäkö oli mahtava! Käytimme sydänmuottia. Noh, seuraavaksi maistoimme ja maku oli.. No, parempi kokea itse. Suussa koostumus tuntui niljakkaalle ja paha maku seurasi perässä. Niin kuin Anne luonnehti: Kuin söisi kylmää etanaa joka on marinoitu pontikassa :D :D Eli nams!

Laitoimme liian vähän likööriä tai olisi pitänyt lisätä paljon sokeria joukkoon valmistusvaiheessa. Mutta nyt ollaan fiksumpia. Ei sittenkään tehdä kakkua synttäreille hah!

Tästä onkin parempi jatkaa puhdistamaan suuta oikeilla hyvillä viineillä. PP!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti