perjantai 5. tammikuuta 2018

Uudet vuodet ja uudet viinit!

Niin se aika vierähtää, tuli uusi vuosi ja uudet viinit! Anne ja Ellu kävivät joululoman aikana Tallinnan risteilyllä, Vesat mukanaan, jotka toimivat kätevästi kuskeina. Hyvä ruoan ja buffan "ihan perus" - juotavien viinien lisäksi tuli tilattua miltein autollinen viinejä kotiin vietäväksi. Auton ottaminen laivaan on oikein kätevä keksintö!

Ellun vuoden 2018 ensimmäiseksi maisteluviiniksi päätyi Nature of South Africa - Shiraz. Anne suositteli pänikkää laivalla, eikä turhaan. Ellu kuvailee makua todella pehmeäksi ja hyvällä tavalla kevyeksi. Jälkimakuna jää samettinen olo suuhun. Ellu ei huomannut viiniä ostaessaan, että prosentteja tästä löytyy jopa 15! Hups. Tämä herätti (sekunnin sadasosaksi) epäilyn, että viini olisi Ellulle liian tuhtia. Mutta kiva olla väärässä! Nams!

Ellu karttaa viinejä joissa on tanniininen ja karvas jälkimaku, ja onneksi tässä sitä ei ole :) Ne hyvät viinit - ja varsinkin mistä itse tykkää - löytyy vain kokeilemalla. Eli menkääs laivalle mars ja viinishoppailemaan! Hyvää uuden vuoden alkua kaikille viinin ystäville!

PP!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti