perjantai 17. helmikuuta 2017

Two Oceans ja Annen helppoakin helpompi avokadopasta

Hyvää perjantaita ja hiihtoloman alkua niille keillä tänään alkoi talviloma!

Anne aloitti myös tänään  hiihtoloman koulusta, töistä lomaa ei kuitenkaan ensi viikolla ole, mutta sentään on muutama päivä vapaata.

Kuten aiemmista blogiteksteistä ehkä voi päätellä, Anne ei ole mikään kokki kolmonen, pikemminkin leipuri pulla ( vai hiivako se oli). Eli työnjako Annen ja Vesan huusholissa on selkeä: Vesa kokkaa ruuat ja Anne leipoo herkut silloin kun sillä tuulella sattuu olemaan.

Joskus kuitenkin Annenkin on tartuttava kauhan varteen ja loihdittava itselleen maittava ateria. Kiireisen arjen keskellä, ja etenkin näin perjantaisin väsymyksen vallatessa, ruuanlaitto ei oikein houkuta. Tai ainakaan se, että huhkisi ruokansa eteen keittiössä monta tuntia. Tässä Annen ratkaisu: Knorrin Carbonara pussipasta. Heität vain pussin veden sekaan kattilaan, sekoitat ja kiehautat ja valmista tuli!

Valmispastasta saa helposti maittavampaa kun lisää siihen esimerkiksi avokadoa. Eli puolivalmista avokadopastaa. Myös hyvä punaviini auttaa tuomaan parempaa makuelämystä. Tänään Anne nautti pastansa kanssa Two Oceans etelä-afrikkalaista punaviiniä. Tämä perusviini on ehkä enemmän tarkoitettu pikkupurtavan tai seurustelun kanssa nautittavaksi, mutta toimii myös kermaisan pastan kanssa.

Nyt maha on täynnä, ei kun sohvalle ruokalevolle, villasukat jalkaan ja kenties menee toinen lasillinen tv:n katselun merkeissä.

-PP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti